Het opticoop aanbod

01

Groepsaankopen

Als grote groep staan we sterker in de markt en drukken we de prijzen. Wij onderhandelen met onze vaste partners en jij geniet mee van de enorme voordelen. Uiteraard is dit alles zonder aankoopverplichting. Zo kies jij waar en wat je wil aankopen, passend bij jouw optiekzaak. 

02

Opleidingen en events

De optiekwereld staat niet stil. Daarom voorzien we tal van opleidingen en events om onze leden te informeren. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en evoluties binnen ons vakgebied.

NJ 2022
03

Marketing op maat

Jouw zaak laten groeien en sterker in de markt zetten, daar gaan we voor. Een concrete vraag of heb je grote marketingplannen? Shoot. Van folders tot events, alles is mogelijk.

  • social media ondersteuning
  • frequente webinars
  • tweejaarlijkse folder
  • leverancierscampagnes
  • affiches, flyers en brochures
  • sessies persoonlijk marketingadvies
04

iLens

De ideale leverancier voor de aankoop van lenzen en vloeistoffen aan scherpe prijzen. Maak daarnaast gebruik van een eenvoudig online verkoopplatform en zorg voor een 24/7 lensaanbod. Ga naar ilens.be.

iLens

Waarom opticoop?

Scherpe aankoopprijzen

Door onze krachten te bundelen, drukken we de prijzen. Wij onderhandelen met ons vaste partners en jij geniet mee van de enorme voordelen.

100% zelfstandigheid

Je maakt deel uit van een uniek netwerk met behoud van jouw eigen identiteit. Zo kan je rekenen op advies en ondersteuning zonder enige aankoopverplichting.

Gratis lidmaatschap

Aansluiten bij Opticoop is volledig kosteloos. Genieten van scherpe aankoopprijzen, gericht advies en gratis ondersteuning.

Marketingondersteuning op maat

Ons team zet zijn schouders onder jouw marketingtraject. Campagnes, workshops of social media ondersteuning vind je bij ons onder één dak.

lid worden

Word lid van Opticoop

en zet jouw zaak sterker in de markt