Waarom kiezen voor Opticoop

Scherpe aankoopprijzen

Als grote groep staan we sterker in de markt en drukken we de prijzen. Wij onderhandelen met ons vaste partners en jij geniet mee van de enorme voordelen. Uiteraard is dit alles zonder aankoopverplichting. Zo kies jij waar en wat je wil aankopen, passend bij jouw optiekzaak.

Gratis lidmaatschap

Aansluiten bij Opticoop is volledig kosteloos. Genieten van onze scherpe aankoopprijzen, gericht advies of ondersteuning is dus gratis. Dit maken we mogelijk door interessante groepsaankopen te doen. Elke opticien kan aankopen met mooie kortingen en Opticoop wordt beloond voor zijn getrouwheid aan de leverancier, win-win.

Heb je grote plannen of wil je graag investeren in jouw naambekendheid? Dan bekijken we samen met jou de betalende marketingopties. Van folders tot events, alles is mogelijk.

Gratis lidmaatschap

Voor en door opticiens

Ons team van ervaren opticiens kent het vak door en door. Met plezier delen we kennis en zorgen we voor de gewenste ondersteuning. Maar jij hebt de touwtjes in handen en kiest je eigen koers. Zo garanderen we 100% zelfstandigheid voor elke opticien.

  • zeer scherpe prijzen
  • doelgerichte marketingondersteuning
  • frequente acties
  • opleidingen & events

Het Opticoop team

lid worden

Word lid van Opticoop

en zet jouw zaak sterker in de markt